Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Kılıçdaroğlu Adana’ya geliyor!

Kılıçdaroğlu Adana’ya geliyor!

Kılıçdaroğlu Adana’ya geliyor!

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Çukurova Belediyesi’nin toplu açilis ve temel atma töreni için 28 Kasim’da Adana’ya gelecek. CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu’nun katilacagi törende 530 kisilik Atatürk Ögrenci Evleri, Yüzüncüyil Çok Amaçli Kapali Semt Pazari, Huzurevleri Semt Kresi, Kadin Kooperatifi Binasi ve 4 yeni parkin açilisi yapilacak.

 

Baskan Soner Çetin, 6,5 yilda 6 toplu açilis yaptiklarini belirterek, “Ayrica Adana Lezzetleri Çarsisi ve Müslüm Baba Parki, Mola Evi, Mahfesigmaz Semt Kresi, Adana Koop Kapali Semt Pazari ve Yüzüncüyil Emekli Dinlenme Evi’nin temeli atilacak. 6,5 yilda 6 toplu açilis gerçeklestirdik. Türkiye’ye örnek olan projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, toplu açilis ve temel atma töreni için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun 28 Kasim’da Adana’ya gelecegini açikladi. Akdeniz Bölge Muhtarlari Federasyonu Baskani Mahmut Gülcü, yönetim kurulu üyeleri ve federasyona üye muhtarlari Çukurova Belediyesi Meclis Salonunda agirlayan Baskan Soner Çetin, muhtarlarla el ele, gönül gönüle mahallelerin sorunlarini çözmeye çalistiklarini söyledi.

 

MUHTARLARI TÖRENE DAVET ETTI

Baskan Soner Çetin, yeni projeleri hayata geçirecek olmanin mutlugunu yasadiklarini belirterek, “Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’nun Adana’ya gelecegi tarih 28 Kasim olarak netlesti. Toplu açilis ve temel atma töreni yapacagiz. Törende; 530 kisilik Atatürk Ögrenci Evleri, Yüzüncüyil Çok Amaçli Kapali Semt Pazari, Huzurevleri Gülen Yüzler Semt Kresi ve Kadin Kooperatifi ile 4 yeni parkimizin açilisini gerçeklestirecegiz. Ayrica Adana Lezzetleri Çarsisi ve Müslüm Baba Parki, Mola Evi, Mahfesigmaz Semt Kresi, Adana Koop Kapali Semt Pazari ve Yüzüncüyil Emekli Dinlenme Evi’nin temeli atilacak. Böylece semt kreslerimizin sayisi 9’a, emekli dinlenme evleri de 14’e çikacak. Pandemi kurallarina uygun olarak yapacagimiz törene tüm muhtarlarimizi davet ediyorum” dedi.

 

6,5 yillik görev süresi içerisinde 5 toplu açilis yaptiklarini ve hayata geçirilen projelerin Türkiye’ye örnek oldugunu kaydeden Baskan Soner Çetin, “Ayni hizla çalismalarimiza devam ediyoruz. Yapamayacagimiz hiçbir seyin sözünü vermedik. Söz verdigimiz her vaadi de hayata geçirdik” seklinde konustu.

BASKAN SONER ÇETIN’E PLAKET

Baskan Soner Çetin, vatandaslara yeterli hizmet götürülmesi konusunda yerel yönetimler ile muhtarlar arasindaki iletisimin önemine dikkat çekerek, “Muhtarlarin basimizin üstünde yeri var. Yerel yönetimler muhtarlarla birlikte sorunlara çözüm üretiyorsa muhtarlar da rahat eder. Aksi halde hem muhtarlar hem de yerel yöneticiler zarar görür” dedi.

Toplantida Akdeniz Bölge Muhtarlari Federasyonu Baskani Mahmut Gülcü ve Çukurova Muhtarlar Dernegi Baskani Kazim Tokköz, muhtarlara verdigi destekten dolayi tüm muhtarlar adina Baskan Soner Çetin’e plaket verdi



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli